Teka 2010.10.30. 12:01

Pénzkeresés

Pénzkeresés Hotfile-al

Üdv,

Ezzel az ismertetővel szeretném bemutatni, hogy hogyan is lehet pénzt keresni feltöltésekkel a HotFile.com oldalon. A legjobb az egészben, hogy teljesen ingyen van. Természetesen azért van egy kis meló vele.

Általános info

A HotFile az egyik legdinamikusabban fejlődő fájlfeltöltő/hosting oldal, amely minden egyes letöltött fájlod után fizet. Az oldalt nagyon könnyű használni, csak egy ingyenes regisztrációra van szükség. Az oldal rendelkezik magyar felhasználói felülettel, így még könnyebb a használata.

Hogyan is működik? - Te feltöltesz egy fájlt, megosztod különböző fórumokon és a letöltések után a HotFile jóvá ír a számodra egy bizonyos összeget. Ez az összeg sok mindentől függ, pl. a letöltött fájl méretétől, vagy éppen a rangodtól (rangokról még lesz szó a továbbiakban).

Fizetés részletek

1.      HotFile minden Hétfőn fizet, ha az egyenleged eléri vagy meghaladja a $15-t

2.      Fizetési módok: Epassporte, Paypal, Webmoney

3.      Minden egyes sikeres letöltés után fizetnek. Ha egy premium felhasználó többször tölti le ugyanazt a fájlt az egy letöltésnek számít!

4.      20% referral bonusz. Ha valaki a te referral linkeden keresztül regisztrál, akkor a keresetének 20%-át jóváírják neked (Ez nem jelenti azt, hogy akit te ajánlottál az 20%-al kevesebbet kap, megkapja a teljes összeget a letöltések után, de annak 20%-át te is megkapod jutalomként).

5.      5% jutalék minden prémium regisztráció után.




A fenti táblázaton látható, hogy milyen rangokat érhetsz el és, hogy mennyi pénz jár ezek után.
Regisztráció után a legalacsonyabb rangod lesz, ez a "Copper". Minél többet töltik le a fájljaidat, annál gyorsabban érheted el a magasabb/jobb rangokat. Nyilvánvalóan ugyanazért a letöltésért egy "Platinum" felhasználó több pénzt kap, mint egy "Copper".

A fenti összegek 1000 letöltésenként értendőek.


Regisztráció: http://hotfile.com/register.html?reff=3295121

Mint azt már említettem a regisztráció ingyenes. Regisztráció után ne felejtsd el kitölteni a "Partnerprogram Beállitások/Affiliate Options" opciót a fiók beállításoknál. Itt add meg az Epassporte, Paypal, vagy Webmoney elérhetőségedet, különben nem tudják a pénzt elküldeni neked.

Ha ez mind megvan nincs más dolgod mint elkezdeni feltölteni és megosztani a fájljaidat.


Ha a regisztrációhoz az az én ajánlói linkemet használod értesíts róla és megosztok veled számos trükköt és hasznos infot, hogy hogyan használhatod ki a legjobban a HotFile-ban rejlő lehetőségeket.

Ajánlói linkem: http://hotfile.com/register.html?reff=3295121

Ha regisztráltál a linkemmel és van már legalább 100 feltöltött fájlod, küldj egy Privát Üzenetet itt a fórumon és cserébe kapsz egy listát a legjobb fórumokról (min. 100) ahol érdemes megosztani a fájljaidat és számos tanácsot, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a lehetőségből.

Ne felejtsd el, ez neked nem kerül semmibe!

Segítségért írj a kereses@euromail.hu címre

A bejegyzés trackback címe:

https://kunkorifarok.blog.hu/api/trackback/id/tr92409502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása